Læs Yousee kundemagasin, der hedder "Indblik" her Som du sikkert ved, blev Yousee ved årsskiftet ramt af et stort tv-nedbrud. På baggrund af tv-nedbruddet, har Yousee lavet en kompensation, som du kan læse mere om her 


Nedluk af radiosignal på antennenettet

I forbindelse med at vi slukker FM-signalet fra 9. januar til 24.februar 2017, skal de medlemmer/beboere, der har hørt FM-radio via dereskabel-tv-stik til at høre radio på en ny måde.

En af løsningerne er at købe en digital radio – ogsåkaldet en DAB-radio. Derfor har vi i samarbejde med Elgiganten sørget for, atde medlemmer/beboere, der har tv fra YouSee, kan få 20 % rabat på alleDAB-radioer og DAB-adaptere. Tilbuddet gælder ikke for allerede nedsatteprodukter.

Jeres medlemmer/beboere skal blot oplyse rabatkoden iElgigantens butikker eller på elgiganten.dk, når de er i gang med at foretageet køb. Klik her for at se mere.

Rabatkoden er: YOUSEERADIO


Har du brug for hjælp til at få radiosignal, kan du kontakte AVDAN v/Asbjørn Gregersen Klik her for yderligere oplysninger.


YouSee Play Tv & Film følger med dit Bredbånd.  Læs mere om bredbånd her.

Vores forening har indgået en aftale med YouSee som betyder, at du har adgang til særlige bredbåndshastigheder og priser.

Læs mere om dækning af WIFI i hjemmet  her.


Her kan du læse om  telefoni og  mobiltelefoni fra YouSee. Som medlem af antenneforeningen, kan du få   fordele på dit mobilabonnement.


YouSee har introduceret en ny boks, som du kan læse mere om i informationen  her (se TV på en ny måde).
 
   


 
Cookies

Kontakt Ølgod Antenneforening

Tlf. 51 27 68 62
Leif Pedersen